Chaam

Alphensebaan

Oppervlakte 1480M²   Kamers 0   Oppervlakte 0 € 445.000,-

Bouwkavel met ontwerp voor gelijkvloers en levensbestendig wonen.

Aan de Alphensebaan in Chaam heeft u een unieke kans om uw eigen droomhuis te bouwen op een ruim perceel van 1480 m2. Aan de achterzijde van het perceel kijkt u uit over de landerijen. Het perceel is gelegen aan de weg tussen Chaam en Alphen, nabij diverse natuurgebieden zoals de Chaamse Bossen, de Strijbeekse Heide en ’t Zand. In de omgeving zijn er diverse wandel- en fietsroutes. De bouwkavel is gelegen aan de rand van Chaam, op een korte afstand van de dorpskern. U heeft de mogelijkheid om hier uw eigen vrijstaande droomhuis te realiseren, waarbij het bouwblok op een centrale plek op het perceel ligt. U bent niet gebonden aan een architect of aannemer. Zodoende kunt in uw eigen tempo bepalen wat u laat realiseren en door wie. Michielsen Architecten uit Chaam heeft in een voorfase al wel een schetsplan gemaakt voor een grondgebonden seniorenwoning. Dit schetsontwerp kunt u overnemen, zodat u na eventuele kleine aanpassingen direct kunt starten met het uitwerken en aanvragen van de bouwvergunning.

Bebouwingsvoorschriften

Bij het bouwen van de woning dient u zich te houden aan de voorschriften die onderdeel uitmaken van het bestemmingsplan. De regels zijn opgenomen in de brochure. Wij raden u aan om dit als geheel door te nemen en bij vragen contact op te nemen met de gemeente Alphen-Chaam of ons makelaarskantoor, of zelf een adviseur in te schakelen die u hierin kan begeleiden.

Bodemonderzoek

Op 23 maart 2021 is er een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Tijdens de inspectie op de locatie zijn er geen waarnemingen gedaan die wijzen op de aanwezigheid van bodemverontreiniging of bronnen van verontreiniging.

Download de brochure met meer informatie omtrent deze bouwkavel.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.