Woningaanbod

Home » Woningaanbod » Zuid-Holland » Leerdam » Oud Schaik 2 A (A)

Oud Schaik 2 A (A)
te Leerdam


Omschrijving
sha256:b2ac6425713f161d883b6195f01baf38f7bbd958c973a72d80583ef4f7656cf7

DE WATERTOREN LEERDAM

Uniek wonen en werken in Leerdam

In de afgelopen jaren is door de ontwikkelaar samen met een projectgroep, bestaande uit een afvaardiging van de omwonenden, een plan opgesteld om de watertoren en het omliggende terrein een passende nieuwe invulling te geven, waarbij de cultuurhistorische en stedenbouwkundige waarden van de watertoren behouden blijven. Het plan bestaat uit de herbestemming van de watertoren. Op de eerste verdiepingen van de watertoren worden ruimtes gecreëerd voor kleinschalige kantoren. Op de bovenste verdiepingen worden een appartement en een penthouse gerealiseerd. Het penthouse krijgt op de omloop van de toren een serre.

Bij de beoogde herbestemming van de watertoren naar woningen en kantoorruimten blijft de uitwendige beel­bepalende uitstraling van de watertoren volledig in tact. In het kader van de brandveiligheid en de woonkwaliteit worden uitsluitend een buitentrap en een lift tegen de watertoren gerealiseerd.

---

Een bijzonder appartement met prachtig uitzicht.

Zodra de Leerdamse watertoren uit 1929 volledig is gerenoveerd, beschikt deze over een fraai appartement over 2 woonlagen van totaal circa 124 m2. De woning bestaat uit twee woonlagen op de 7e en 8e verdieping. Op een hoogte van ruim vijfentwintig meter bevindt zich entree naar deze geheel naar wens in te richten maisonnette met prachtig uitzicht over de weide omgeving. Het panorama reikt tot de Utrechtse Dom en de skyline van Rotterdam. Parkeren kan op uw eigen parkeerplaatsen op de begane grond met daarbij een berging en een tuin.

Via de lift betreedt u direct uw huis. De zevende verdieping is de fraaie, naar eigen wens in te richten, woonverdieping waar woonkamer en keuken zullen komen. De ruimte heeft maar liefst vijf raampartijen met Frans balkon, waardoor de ruimte enerzijds modern en licht aanvoelt, terwijl ook het industriële karakter van pand wordt benadrukt door de betonnen elementen. De achtste verdieping is eveneens een bijzondere woonlaag, dit is namelijk de onderkant van het voormalige watervat. Het getoogde plafond biedt een bijzondere sfeer die alleen te vinden is in dit soort industriële panden. Deze eveneens naar eigen wens in te delen woonlaag biedt de mogelijkheid om een a twee slaapkamers te creëren met badkamer en garderobe.

Wenst u meer informatie omtrent de watertoren, plattegronden, interieuradvies en dergelijke? Neemt u dan contact op met een van de makelaars.

Kenmerken
sha256:b2ac6425713f161d883b6195f01baf38f7bbd958c973a72d80583ef4f7656cf7
Overdracht
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 375.000,-
Aanvaarding In overleg

Bouw
Soort object Appartement
Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2019
Bouwvorm Nieuwbouw

Indeling
Woonoppervlakte 124 m²
Inhoud 408 m³
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal woonlagen 2
Voorzieningen Lift

Energie
Verwarming C.v.-ketel
Warmwater C.v.-ketel
Combiketel Ja
Brandstof Gas
Eigendom Eigendom

Buitenruimte
Ligging In woonwijk, vrij uitzicht
Tuin Plaats

Bergruimte
Schuur/Berging Vrijstaand hout

Overig
Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Foto's Video

Kaart

Delen

Delen

Deel deze woning met uw vrienden:

           


Oud Schaik 2 A (A)
te Leerdam


Vraagprijs

€ 375.000,- v.o.n.


Soort object
Appartement

Bouwjaar
2019

Oppervlakte
124m² woonopp.

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)

Inhoud
408m³


Interesse? Neem
contact op met:

Gernant Temminck

Register Makelaar - Register Taxateur


Maak een afspraak

tel. 088-0044244
g.temminck@landerije.nl

Anderen bekeken ook


Landerije ML