Dreumel

Oude Maasdijk 36

Woonoppervlakte 185M²   Oppervlakte 990M²   Kamers 8   Oppervlakte 4 € 550.000,-

Geschakelde woning met royale schuur, inpandig kantoor en met tal van mogelijkheden

Aan de rand van het dorp, vlak bij de natuurlijke omgeving en uiterwaarden van de Maas en de Waal, ligt deze geschakelde woning uit 1930. De Oude Maasdijk functioneerde vroeger als dijk. Reeds in de 16e eeuw verloor de Oude Maasdijk zijn functie en werd er op de oude dijk gebouwd. Vandaar dat het huis met zijn royale schuur wat hoger ligt dan de straat en omgeving. Het glas-in-lood-raampje bij de entree en de living met plafondbalken herinneren aan de jaren dertig. De woonkeuken heeft een fijne, geborgen sfeer en openslaande deuren naar de tuin en een doorgang naar de aangebouwde kantoorruimte en schuur. Door het recentelijk aangebrachte warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming en een airconditioningssysteem, voelt deze woning het hele jaar door comfortabel.

Een zee aan ruimte

Deze geschakelde woning biedt veel mogelijkheden door de praktische indeling. Het woongedeelte is gescheiden van het kantoorgedeelte op de begane grond. Ideaal voor een praktijk of kantoor aan huis of voor het creëren van een mantelzorgwoning. Met de ruimte in de multifunctionele schuur erbij ontstaan er tal van opties. De schuur van 150 m², is onderverdeeld in een garage, hobbyruimte en een opslagruimte met hondenkennel, en beschikt over een bergzolder van circa 205 m² met hoge nok (5.91m¹). Kortom, een zee aan ruimte voor zakelijke ontplooiing of het ontwerpen van een royale woning om alle hobby’s van uw dromen te verwezenlijken.

Centraal én in het land van Maas en Waal

De Oude Maasdijk is van oudsher een buurtschap aan de rand van het dorp Dreumel. Alle voorzieningen van het dorp zijn dan ook op fietsafstand gelegen. De uiterwaarden en de natuur van het Land van Maas en Waal bevinden zich op loopafstand. Dreumel ligt centraal tussen Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn in 25 autominuten bereikbaar.

Download de brochure met foto’s, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Dreumel

Er liggen prachtige dorpen in het Land van Maas en Waal. Een dorp waar het echt geweldig wonen is, is Dreumel. Een gemoedelijke plaats met een rijk aanbod aan prachtige huizen in zowel het dorp als in het buitengebied.

Bekijk

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk