Dreumel

Hogeweg 34

Woonoppervlakte 248M²   Oppervlakte 3618M²   Kamers 6   Oppervlakte 4 Prijs op aanvraag

Heerlijke vrijstaande woning met royale garage, gastenverblijf en dito tuin.

Paradijs voor levensgenieters; Ingebed tussen de boomgaarden en de natuur van de Dreumelse Waard ligt dit vrijstaande woonhuis. Door deze ligging, woont u hier echt buiten, maar met alle voorzieningen op fietsafstand. Bovendien is er de mogelijkheid tot een kantoor aan huis, een B&B, mantelzorg of een hobby die veel ruimte vraagt. Het royale bijgebouw met een dubbele garage (56m²) en aangebouwd verblijf (±103 m²) is uitermate geschikt. De keuken en badkamer zijn al aanwezig, u hoeft het alleen nog naar uw wensen in te richten.

Alles tot in de perfectie verzorgd

Natuurlijk is de comfortabele woning zelf ook bijzonder fraai. De leefkeuken is een waar paradijs waar elke kookliefhebber en levensgenieter spontaan verliefd op wordt. Met een meer dan complete, bijna professionele inrichting kookt u de sterren van de hemel. De stoere truss-constructie creëert een eigentijdse ambiance en vangt alle blikken. De riante ruimte met zeven ramen kan veel gasten herbergen. De doorkijk naar de tuin en de boomgaard aan de overzijde van de woning geeft een heerlijk buitengevoel. Ook de separate living met zijn grote ramen met originele roedeverdeling biedt zicht op de tuin. Bij de hardstenen schouw met gashaard is het heerlijk ontspannen. De slaapkamer op de begane grond met een fijne, aangebouwde veranda garandeert vele jaren woonplezier. Aangrenzend aan de slaapkamer, een luxueuze badkamer en praktische walk-in-closet. Alles in deze woning is tot in de perfectie verzorgd. Rust en privacy vindt u in de diepe tuin aan de achterzijde van de woning. De fantasie prikkelende rodeo-poort en het uitgestrekte grasveld dagen kinderen uit tot spelen. De kleine, houten stal is een mooie plek voor een hobbydier. U kunt appels, peren, abrikozen en andere vruchten plukken van de verschillende fruitbomen. De walnotenboom zorgt voor een schaduwrijke, fijne plek. En als u de zinnen wilt verzetten, dan kunt u in het Land van Maas en Waal, te voet of per fiets, naar alle kanten uitwaaien.

Het beste uit twee werelden

Wonen in Dreumel in het Land van Maas en Waal is een keuze voor de rust en de ruimte van een prachtig gebied met een rijke historie, in een dorp met uitstekende voorzieningen. Dreumel telt ruim 3.500 inwoners en is gesitueerd in de stedendriehoek Utrecht - Den Bosch - Nijmegen. De dorpskern beschikt over een goed voorzieningenniveau met een basisschool, supermarkt, een aantal winkels en een groot aanbod sportfaciliteiten: sporthal, tennisbaan, openluchtzwembad en voetbalveld. Fijn is dat u vanuit Dreumel snel reist naar een aantal levendige plaatsen, waaronder Zaltbommel, Tiel, Beneden-Leeuwen en Den Bosch. Kortom, alles wat u nodig heeft, vindt u dichtbij.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Bekijk

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk