Dreumel

Hogeweg 34

Woonoppervlakte 248M²   Oppervlakte 3618M²   Kamers 6   Oppervlakte 4 € 890.000,-

Paradijs voor levensgenieters!

Ingetogen aan de voorzijde, strak, luxueus en royaal als je ‘binnen bent’. Hier woon je buiten, maar dan met alle voorzieningen op fietsafstand. Ingebed tussen de boomgaarden en de natuur van de Dreumelse Waard ligt dit vrijstaande woonhuis met heerlijke leefruimtes en een fijne tuin waar je zeker tot rust komt. Maar ook het royale bijgebouw met dubbele garage en multifunctioneel verblijf (±103 m²) met eigen entree en voorzieningen, biedt een legio aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld als werkplaats, atelier, kantoor aan huis, een B&B, mantelzorg of een hobby die veel ruimte vraagt. De keuken en badkamer zijn al aanwezig, u hoeft het alleen nog naar uw wensen in te richten. Recent zijn er 23 zonnepanelen geplaatst; ideaal voor verlaging van de energiekosten, de woning heeft een energielabel B.

Alles tot in de perfectie verzorgd

Natuurlijk is de comfortabele woning zelf ook bijzonder fraai. De leefkeuken is een waar paradijs waar elke kookliefhebber en levensgenieter spontaan verliefd op wordt. Met een meer dan complete, bijna professionele inrichting kookt u de sterren van de hemel. De stoere truss-constructie creëert een eigentijdse ambiance en vangt alle blikken. De riante ruimte met zeven ramen kan veel gasten herbergen. De doorkijk naar de tuin en de boomgaard aan de overzijde van de woning geeft een heerlijk buitengevoel. Ook de separate living met zijn grote ramen met originele roedeverdeling biedt zicht op de tuin. Bij de hardstenen schouw met gashaard is het heerlijk ontspannen. De slaapkamer op de begane grond met een fijne, aangebouwde veranda garandeert vele jaren woonplezier. Aangrenzend aan de slaapkamer, een luxueuze badkamer en praktische walk-in-closet. Alles in deze woning is tot in de perfectie verzorgd. Rust en privacy vindt u in de diepe tuin aan de achterzijde van de woning. De fantasie prikkelende rodeo-poort en het uitgestrekte grasveld dagen kinderen uit tot spelen. De kleine, houten stal is een mooie plek voor een hobbydier. U kunt appels, peren, abrikozen en andere vruchten plukken van de verschillende fruitbomen. De walnotenboom zorgt voor een schaduwrijke, fijne plek. En als u de zinnen wilt verzetten, dan kunt u in het Land van Maas en Waal, te voet of per fiets, naar alle kanten uitwaaien.

Het beste uit twee werelden

Wonen in Dreumel in het Land van Maas en Waal is een keuze voor de rust en de ruimte van een prachtig gebied met een rijke historie, in een dorp met uitstekende voorzieningen. Dreumel telt ruim 3.500 inwoners en is gesitueerd in de stedendriehoek Utrecht - Den Bosch - Nijmegen. De dorpskern beschikt over een goed voorzieningenniveau met een basisschool, supermarkt, een aantal winkels en een groot aanbod sportfaciliteiten: sporthal, tennisbaan, openluchtzwembad en voetbalveld. Bovendien ligt het dorp Dreumel zeer centraal in Nederland, met een half uur zit je in hartje Den Bosch of Nijmegen en binnen een uur zit je in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Daarnaast fiets je met het pontje in 4 kilometer naar Tiel. Kortom, alles wat u nodig heeft, vindt u dichtbij.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Dreumel

Er liggen prachtige dorpen in het Land van Maas en Waal. Een dorp waar het echt geweldig wonen is, is Dreumel. Een gemoedelijke plaats met een rijk aanbod aan prachtige huizen in zowel het dorp als in het buitengebied.

Bekijk

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk

Pareltje in ‘Het Land van Maas en Waal’

Dreumel? Nog nooit van gehoord…. Maar leer het te vinden en te kennen! Wij, beiden afkomstig uit de grote stad, vonden dit mooie dorp in onze zoektocht naar een nieuwe woning. We zochten naar een...


Bekijk