Alphen

Valksestraat 9 a

Woonoppervlakte 300M²   Oppervlakte 4.150M²   Kamers 9   Oppervlakte 5 € 1.250.000,-

Landhuis van topkwaliteit op toplocatie

Achter de prachtige voorgevel van dit landhuis, wacht u een scala aan verrassingen die alle verwachtingen overtreffen. Met voorbij de fraai aangelegde tuin, het weiland en helemaal aan het eind de paddock met schuur en stallen. Verder ziet u direct achter het landhuis twee fraaie bijgebouwen. Het eerste betreft een tuinhuis met veranda, het tweede is in gebruik als (fietsen) berging. Wat zeker ook de aandacht trekt is het hoogwaardige afwerkingsniveau, vanaf de vloeren tot de nok. En dan de omvang en de grootte. Met maar liefst 1.140 m³ biedt dit landhuis u alle mogelijkheden voor een luxe en heerlijk vrij leven. Met alle ruimte voor uw gezin, hobby, kantoor/praktijk, B&B, en/of het houden van paarden. Kom daarom vooral binnen

De ruimte creëert de mogelijkheden

Vanaf de eigen oprit ziet u de entree aan de zijkant met daarboven drie markante dakkapellen. De ruime entreehal fungeert als een corridor richting de grote living met fraaie erker aan de voorzijde. Helemaal achterin is de luxe en riante woonkeuken met eiland gerealiseerd. Aan de keukentafel is het uitzicht op het achterland, dankzij een fraaie stalen pui met glas, geweldig. Ideaal is de speelkamer, eveneens aan de achterzijde met openslaande deuren naar het terras. Wat zeker ook uw aandacht verdient is de ruime bijkeuken. Deze biedt toegang tot de verdieping waardoor een kantoor/praktijk met eigen opgang mogelijk is. Via deze opgang treft u op de verdieping een ruime overloop en kantoorkamer (ook geschikt als slaapkamer). De tweede overloop is toegankelijk vanuit de hal; met ruime overloop met dakkapel, drie slaapkamers, waarvan een met balkon, en de badkamer. Het trappenhuis gaat verder naar de tweede verdieping met opnieuw veel leefruimte.

Heerlijke tuin en hoogwaardige bijgebouwen

Verzorgd tot in de puntjes, dat is direct zichtbaar in de tuin aan de voorzijde met fraaie vlakverdeling, degelijk hekwerk met autopoort en een fraaie opgang. De tuin achter is om te genieten. Aangelegd met terrassen, vijver, borders, mooie paden en grindvlakken. Het uitzicht op het achterland is geweldig, met een mooie doorkijk naar de dijk en de molen. Het weiland op het perceel is omringd door fraaie bomen en een Zeeuwse haag. Zeker ook noemenswaardig zijn de twee bijgebouwen. Degelijk gebouwd, met diverse voorzieningen. Achterin tot slot ziet u de schuur met stallen en paddock. Het maakt het plaatje van dit landhuis helemaal compleet.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk