Alphen

Valksestraat 9 a

Woonoppervlakte 300M²   Oppervlakte 4150M²   Kamers 9   Oppervlakte 5 € 1.250.000,-

Landhuis van topkwaliteit op toplocatie

Pas als u het erf naar achteren oprijdt, ziet u dit geweldige aanbod in volle omvang. Dit landhuis overtreft verwachtingen, want achter de woning gaat een wereld voor u open. Met voorbij de fraai aangelegde tuin, het weiland en helemaal aan het eind de paddock met schuur en stallen. Verder ziet u direct achter het landhuis twee fraaie bijgebouwen. Het eerste betreft een tuinhuis met veranda, het tweede is in gebruik als (fietsen)berging. Wat zeker ook de aandacht trekt is het hoogwaardige afwerkingsniveau, vanaf de vloeren tot de nok. En dan de omvang en de grootte. Met maar liefst 1.140 m³ biedt dit landhuis u alle mogelijkheden voor een luxe en heerlijk vrij leven. Met alle ruimte voor uw gezin, hobby, kantoor/praktijk, B&B, en/of het houden van paarden. Kom daarom vooral binnen.

De ruimte creëert de mogelijkheden

Vanaf de eigen oprit ziet u de entree aan de zijkant met daarboven drie markante dakkapellen. De ruime entreehal fungeert als een corridor richting de grote living met fraaie erker aan de voorzijde. Helemaal achterin is de luxe en riante woonkeuken met eiland gerealiseerd. Aan de keukentafel is het uitzicht op het achterland, dankzij een fraaie stalen pui met glas, geweldig. Ideaal is de speelkamer, eveneens aan de achterzijde met openslaande deuren naar het terras. Wat zeker ook uw aandacht verdient is de ruime bijkeuken. Deze biedt toegang tot de verdieping waardoor een kantoor/praktijk met eigen opgang mogelijk is. Via deze opgang treft u op de verdieping een ruime overloop en kantoorkamer (ook geschikt als slaapkamer). De tweede overloop is toegankelijk vanuit de hal; met ruime overloop met dakkapel, drie slaapkamers, waarvan een met balkon, en de badkamer. Het trappenhuis gaat verder naar de tweede verdieping met opnieuw veel leefruimte.

Heerlijke tuin en hoogwaardige bijgebouwen

Verzorgd tot in de puntjes, dat is direct zichtbaar in de tuin aan de voorzijde met fraaie vlakverdeling, degelijk hekwerk en een fraaie opgang. De tuin achter is om te genieten, aangelegd met terrassen, vijver, borders en mooie paden en grindvlakken. Het uitzicht op het achterland is geweldig. Mede door het perceel eigen weiland direct achter het huis. Zeker ook noemenswaardig zijn de twee bijgebouwen (24 en 27 m² groot) en tuinveranda. Degelijk gebouwd, met diverse voorzieningen. Achterin tot slot ziet u de schuur met stallen (63 m²) en paddock. Het maakt het plaatje van dit landhuis helemaal compleet. Op slechts een steenworp van het dorp, de dijk met daarachter de meanderende Maas. Fijn is dat veel dagelijkse voorzieningen waaronder scholen, winkels, sportverenigingen en horeca in Boven-Leeuwen en Beneden-Leeuwen zijn te vinden. Ook dichtbij liggen de grotere plaatsen Druten en het via het veer nabijgelegen Oss. Studentenstad Nijmegen (op 33 km) en de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch (op 29 km) zijn eveneens makkelijk en snel te bereiken.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Yachts

Het verzorgen van een unieke beleving: daarin vinden De Landerije en Bekkers Yachts elkaar. Want net als De Landerije staat Bekkers Yachts voor smaak...


Bekijk deze partner

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk