Wamel

Wilhelminastraat 9

Woonoppervlakte 516M²   Oppervlakte 2160M²   Kamers 14   Oppervlakte 7 € 1.549.500,-

Statig landhuis met ruimte en fraai aangelegde tuin.

Dit bijzondere landhuis straalt klasse en allure uit! Een ideaal pand voor meergeneratiewoning, om aan huis te werken, voor grote gezinnen of mantelzorg. Dit door het royale woonoppervlak, de indeling en de ligging in het idyllische dorp Wamel, centraal gelegen in Nederland. De woning is gebouwd in 1893 en gerestaureerd tot een heerlijk comfortabele woning met kantoor aan huis. De fraaie gevel met klein bordes en de sfeervolle tuin met strak aangelegde hagen en paden geven het pand een statig aanzicht. Om u de vrijheid te geven uw woonwensen te realiseren, is de vraagprijs inclusief een woonwensenbudget van € 175.000,-. Zonder dit budget is de woning te koop voor € 1.374.500,- kosten koper. Kandidaten kunnen in overleg met de huidige eigenaar tot een nadere invulling komen van dit woonwensenbudget.

Karakteristiek wonen in een dorp

De voormalige herenboerderij ligt midden in de dorpskern van Wamel. Scholen en winkels zijn op loopafstand en vlakbij liggen de uiterwaarden van de Waal. De goed onderhouden woning heeft 14 kamers, waarvan 7 slaapkamers, en 2 badkamers. Daarnaast een riante zolderverdieping, kelderruimte en dubbele garage. Er zijn twee entrees en twee trapopgangen naar de bovenverdieping. Hierdoor biedt het pand voldoende ruimte én privacy voor bijvoorbeeld 2 huishoudens (meergeneratiewoning) of dat langgewenste kantoor aan huis.

Genieten onder de platanen

De herenboerderij is iets hoger gelegen op een kleine terp en is bereikbaar via een brede oprit met ruimte voor meerdere auto’s. Om de woning heen ligt een prachtig aangelegde tuin op het zuiden, waarin door beplanting en bestrating in strakke lijnen een zeer stijlvolle symmetrie is gecreëerd. Vanuit de woning en het kantoor heeft u prachtig uitzicht. Op het perceel staan bovendien een grote garage en een houten tuinhuis. Op het terras aan de achterzijde geniet u tijdens warme zomerdagen heerlijk onder een natuurlijk dak van platanen! Bijzonder is de grote treurbeuk in de tuin: een monumentale boom.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.