Vuren

Waaldijk 83

Woonoppervlakte 220M²   Oppervlakte 548M²   Kamers 6   Oppervlakte 4 € 795.000,-

Halfvrijstaand gemoderniseerd woonhuis aan de rivier, met voor en achter vrij uitzicht.

Net buiten de kern van Vuren staat dit halfvrijstaande dijkhuis aan de Waaldijk. Ooit het dorpscafé, nu een fijn huis met veel meer ruimte dan u zou verwachten. Het heeft alles te maken met het geweldige souterrain met direct toegang tot de tuin en de Waal. De locatie van dit huis is uitzonderlijk mooi. Letterlijk aan het water. Een boothelling en bootlier mogen hier daarom zeker niet ontbreken. Met drie verdiepingen en een zolder biedt dit huis alle ruimte voor een gezin met kinderen al dan niet in combinatie met hobby of werk aan huis. Vanuit de meeste kamers is het uitzicht prachtig. Aan de voorzijde, aan de dijk, over de weilanden met daarachter de contouren van Vuren; en aan de achterzijde de brede en imposante Waal met iets verderop stroomafwaarts Gorinchem en Slot Loevestein.

Alle ruimte om te genieten

De begane grond op dijkhoogte biedt drie ruimtes: de royale hal met trappenhuis naar souterrain en verdieping, de moderne keuken en de living met prachtige eikenhouten vloer en sfeervolle houtkachel. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer is er Waalzicht. Het souterrain, eveneens met royale hal, biedt plaats aan twee badkamers, een prachtige slaapkamer (zeker ook geschikt als werk- of hobbyruimte) met haard en aansluitend de veranda met buitenkeuken en glas pui. De verdieping is ingericht met een fraaie overloop met wastafel, separaat toilet en drie slaapkamers. Elk met dakkapel en prachtig uitzicht. Tot slot een bergzolder met vaste trap.

Tuin met veranda

Hier wonen is kiezen voor wonen aan het water. Het water dat nooit verveelt. De prachtige serre/veranda met glazen pui en buitenkeuken maakt dat u vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar geniet van het buitenleven. De tuin met gazon en borders daar direct achter is in de zomermaanden een aangename plek. Dankzij een boothelling met lier kunt u zo het water op. Aan de zijkant van de woning, naast de schuin aflopende verharde oprit, is een robuuste berging aangebouwd met openslaande deuren naar de tuin. Ideaal voor opslag, fietsen of auto.

Download het magazine van deze woning met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.