Varik

Waalbandijk 58

Woonoppervlakte 286M²   Oppervlakte 70922M²   Kamers 5   Oppervlakte 4 € 1.200.000,-

NSW-landgoed 'De Steen'; een 7 hectare groot eigen natuur- en wandelbos in de Betuwe, bij de rivier met prachtige struinroutes in de Stiftsche en Heeseltsche Uiterwaarden.

Vlak achter de Waal en tussen de bomen ligt dit schitterende landhuis op landgoed ‘De Steen’. Een landgoed van circa 7 hectare met zo’n 5 kilometer wandelpad waar u ongestoord naar hartenlust kunt genieten. Door de magnifieke setting aan de Waal ligt er ook een strand voor de deur, net als fraaie struinroutes door de Stiftsche en Heeseltsche Uiterwaarden. De villa past met zijn rieten dak, stoere IJsselstenen en donkere buitenluiken naadloos in de omgeving. Ook binnen is er een weldaad aan leefruimte. In de riante living creëren de zichtbare gebinten en balken aan het plafond een intieme sfeer. Hier is het heerlijk ontspannen bij het knisperende vuur in de open haard met zicht op het landgoed door de grote ramen. Bijna alle ramen en deuren in het huis hebben een roedeverdeling, waardoor de villa een geheel eigen, warme stijl heeft. Speelse accenten in de hal, de grote slaapkamer en het kantoor maken het design van dit woonhuis uit 1992 verrassend. In 2012 en 2020 is de villa vernieuwbouwd, met als resultaat een surplus aan kwaliteit en comfort.

Mogelijkheid tot kantoor aan huis

Leven op een landgoed waar rust, bewegingsruimte en privacy in overvloed aanwezig zijn. Met een groot zwembad ter ontspanning of vermaak met de hele familie. Wonen in de bloeiende Betuwe met een goede bereikbaarheid. Een kantoor aan huis met een eigen entree. Vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Kortom, met deze woning heeft u de kans om al uw dromen te verwezenlijken. Daarbij is landgoed ‘De Steen’ erkend als NSW-landgoed. NSW, ofwel de Natuurschoonwet, verschaft een aantal fiscale voordelenvoordelen (vraag de makelaar naar meer informatie hierover). Een snelle ontsluiting

In Varik woont u landelijk en centraal.

De A2 en A15, op zo’n kwartier rijden en bieden een snelle ontsluiting richting Rotterdam-Nijmegen en Utrecht-Den Bosch. Voor de dagelijkse boodschappen ligt Tiel-Passewaaij om de hoek.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.