Hellouw

Korfgraaf 28 b

Woonoppervlakte 257M²   Oppervlakte 1404M²   Kamers 6   Oppervlakte 4 € 947.500,-

Stijlvolle, vrijstaande villa met mogelijkheid tot aanleunwoning of groot kantoor aan huis.

Half verscholen in het groen ligt deze vrijstaande villa. Het witte huis met de donkere buitenluiken als wachters voor de ramen, steekt prachtig af tegen de idyllische omgeving. Een lieflijke laan van kasseien, omhuld door bomen, leidt naar de eigen oprit. Het uitgestrekte gazon aan de achterzijde ademt landelijke rust en privacy. Ook binnen is deze fijne energie voelbaar. De woonkamer met houtkachel en eikenhouten vloer biedt volop leefruimte. De aangrenzende woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin nodigt door zijn vrolijke, huiselijke inrichting uit tot heerlijk kokkerellen en tafelen of het voeren van een vertrouwd gesprek. Naast huiselijkheid biedt de villa ook comfort. Elke ruimte is met oog voor detail en zorg ingericht. De werkkamer beschikt over een fraai, groot raam met een halve boog met prachtig zicht op de tuin. Met als gevolg een woning die volledig harmonieert met zijn omgeving. Een ambiance waar gemak moeiteloos in uw leefstijl stroomt.

Aparte vleugel en volop ruimte

In een aparte vleugel, nu bereikbaar vanuit het huis, zijn de werkkamer en garage met zolder gesitueerd. Deze twee vertrekken zijn door een lichte wand van elkaar gescheiden. Dit biedt de mogelijkheid om de gehele vleugel om te vormen tot een aanleunwoning, gastenverblijf of groot kantoor aan huis. Verder heeft de villa vier slaapkamers en twee badkamers. Volop ruimte dus voor alle gezinsleden. Als u van tuinieren of dieren houdt, daagt de meer dan royale tuin rondom het huis uit tot het ontplooien van uw hobby’s. En voor kinderen is het een heerlijke plek om te ravotten of als ze groter zijn te chillen met vrienden.

Centraal

De villa ligt in de dorpskern van Hellouw. Dat betekent vrij wonen met de geneugten en veiligheid van het dorpse leven in de buurt. De Betuwe met een rijk scala aan streekproducten is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Door de centrale ligging van Hellouw in de driehoek A2-A15-A27 bent u zo in alle windrichtingen onderweg. Gorinchem ligt op een kwartier rijden, ’s-Hertogenbosch op twintig minuten en Utrecht is in dertig minuten bereikbaar.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Best of both worlds in de Betuwe

Wakker worden van de vogels zodat je weet dat de lente weer is begonnen, hier zie je de seizoenen met de natuur mee gaan. In dit stukje Betuwse natuur dicht bij de Waal hebben we ons huis mogen...


Bekijk