Boven-leeuwen

Trambaan 3

Woonoppervlakte 84M²   Oppervlakte 1168M²   Kamers 3   Oppervlakte 1 € 450.000,-

Unieke en eigenzinnige, vrijstaande woning

fraaie veranda in volle pracht; met daarachter de hoge woonkamer met woonkeuken met ‘zwevend’ dak. Het zicht op de tuin is geweldig. De trap, nabij de keuken, brengt u naar beneden, naar een centrale ruimte die nu is ingericht als werkkamer. Van daaruit zijn een tweede (slaap)kamer, de badkamer en de berging bereikbaar.

Samen een geheel

De drie woningen op het terrein vormen een gezamenlijk VvE Trambaan 3 Boven-Leeuwen. Hierdoor worden de hierbij aangeboden woningen verkocht als appartementsrecht waarin onder ander afspraken over gezamenlijke ruimtes zijn vastgelegd. Elke eigenaar heeft een privé-tuin, met een ‘voedselbos’, met onder andere moestuin, fruitbomen, en eigen terras(sen). De voorzijde van de tuin is met oprit ingericht als gezamenlijke parkeervoorziening en (fietsen)berging.

Centraal wonen in het land van Maas en Waal

Het dorp Boven-Leeuwen telt ruim tweeduizend inwoners. Er is een basisschool en er is een breed aanbod aan (sport)verenigingen. In het naastgelegen Druten, treft u een breed aanbod aan winkels, horeca, en een multifunctioneel centrum met theater en bibliotheek. Ook in Beneden-Leeuwen treft u een breed aanbod aan voorzieningen. De stedelijke omgeving, zoals studentenstad Nijmegen en Den Bosch, zijn binnen een half uurtje bereikbaar.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Oldtimers

De klanten van De Landerije weten ruimte te waarderen. Ruimte bijvoorbeeld voor het ontvangen van gasten. Of voor een hobby die wat meer meters...


Bekijk deze partner

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk