Vanuit het huis, maar ook in de tuin, beleef je de natuur volop.

Mogelijk vraagt u zich af: waarom gaan deze mensen in hemelsnaam dit mooie plekje en huis verkopen? Want we wonen hier heel prettig, in het groen met fijn uitzicht. We hebben onze dochters hier zien opgroeien. Er dient zich echter een nieuwe levensfase aan voor mijn ouders en ook voor ons. Dit familie-project komt daarmee ten einde, waardoor ook wij vooruit gaan kijken. Wij hopen dat nieuwe bewoners hier net zo prettig en vrij kunnen wonen als wij dat gedaan hebben.

Vanuit het huis, maar ook in de tuin, beleef je de natuur volop. De zon zien opkomen, en koffiedrinken in de ochtendzon. Of de zon onder zien gaan en genieten van een borrel in de avondzon. Vele plekjes in de tuin waar je in de zon of in de schaduw kunt zitten. In of uit de wind. Heerlijk genieten in de hangmat tussen de twee notenbomen. Diverse soorten groenten en fruit oogsten in voorjaar, zomer en najaar. Het huis, de tuin en de patio bieden al deze mogelijkheden!

Maar ook in huis biedt de groene tuin comfort. De volwassen bomen geven veel schaduw voor de zuidgevel. En het groene uitzicht brengt veel rust. De woonkamer heeft een fijne verbinding naar de keuken, met een gezellige bar ertussen. Heerlijk koel slapen in de zomer, aangezien de ruime slaapkamers beneden zijn. Vanuit de royale badkamer kijk je via de patio de tuin in.

Het huis staat net buiten het dorp, maar toch dicht bij de voorzieningen in Boven-Leeuwen. Met op een steenworp afstand grotere dorpen zoals Beneden-Leeuwen en Druten.


Bekijk onze woning