Boven-leeuwen

Trambaan 3 +3A+3B

Woonoppervlakte 412M²   Oppervlakte 3505M²   Kamers 15   Oppervlakte 10 € 1.750.000,-

Drie unieke en zelfstandige woningen in boomgaard

In een historische boomgaard, ligt dit fraaie ensemble van twee half-vrijstaande en één vrijstaande woning. Het geheel staat op een riant perceel van 3.505 m². In één koop worden deze drie woningen aangeboden. De woningen op dit woon- en werk erf, zijn ontworpen door vader en zonen, allen architect. De bio-based woningen zijn hun tijd ver vooruit en vormen een oase van rust en ruimte. Op bijzondere wijze wordt zichtbaar dat duurzaamheid, luxe en comfort perfect zijn te combineren. Door de woningen bijvoorbeeld half verdiept te bouwen, zijn de slaapverdiepingen in de zomer heerlijk koel; en in de winter wordt warmte vastgehouden. De ontwerpen zijn bewust zon- en schaduw georiënteerd, met optimale beleving van groen en privacy. Feit is dat dit een ideaal aanbod kan zijn om samen met vrienden of familie een prachtig woonavontuur aan te gaan of voor een beroep aan huis.

Vrijstaande woning Trambaan 3

De verhoogde parterre (bel-etage) toont de voorzijde met fraaie veranda in volle pracht; met daarachter de hoge woonkamer met woonkeuken met ‘zwevend’ dak. Het zicht op de tuin is geweldig. De trap, nabij de keuken, brengt u naar beneden, naar een centrale ruimte die nu is ingericht als werkkamer. Van daaruit zijn een tweede (slaap)kamer, de badkamer en de berging bereikbaar.

2 half-vrijstaande woningen; Trambaan 3a+3b

Via een langzaam oplopend grastalud arriveert u op de beletage. Via de gezamenlijke hal met vestibule en garderobe, volgt de entree naar beide woningen. TRAMBAAN 3A; Een hal als lange corridor, met glazen pui langs patio & vide, geldt als toegang naar de living. De woonkamer is in alles tuingericht, een grote doorlopende pui met schuifdeur geeft direct toegang tot de tuin. Op parterre treft u verder de halfopen keuken met veranda aan met daarbij twee werk-/ slaapkamers en een bijkeuken. De slaap-werkverdieping (half verdiept) biedt volop ruimte aan een ruime patio, vier slaapkamers en een badkamer. TRAMBAAN 3B; Ook hier, net als Trambaan 3a, de hal die als corridor functioneert met imposante glaspui en zicht op de patio. Ook de living biedt een ongekende buitenbeleving met schitterend tuinzicht. Let ook op schuiframen naar de veranda en de deur ‘om de hoek’ (ideaal als tweede en eigen ingang) ernaast met van daaruit de trap die afdaalt naar de tuin. De keuken van eikenhout in U-vorm is fraai verbonden met de woonkamer. De oplettende kijker ziet een mooi patroon van ramen die vanuit de keuken naar de living steeds breder worden. De verdieping naar beneden biedt eveneens verrassend veel ruimte met onder andere vier slaapkamers, waarvan een met toegang naar de patio, alsmede een royale en luxe badkamer.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering van alle woningen!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.