Boven-leeuwen

Trambaan 29

Woonoppervlakte 321M²   Oppervlakte 1650M²   Kamers 7   Oppervlakte 5 € 1.200.000,-

Droomvilla met zwembad en poolhouse

De Trambaan is een populaire straat die Boven- en Beneden Leeuwen verbindt. Tot 1934 passeerde de stoomtrein tussen Wamel en Nijmegen er. Dat was vroeger. Nu staan er prachtige huizen waaronder deze droomvilla. Aan de voorzijde heeft u volop ruimte om te parkeren met daarachter de openslaande toegangsdeuren naar zowel de dubbele garage als de fraaie entree. Binnen beschikt u over een zee aan ruimte over twee verdiepingen met bovendien een riant souterrain. Dankzij deze ruimte kunt u wonen in luxe, goed combineren met een bedrijf aan huis of zelfs een mantelzorgwoning. Vanuit meerdere vertrekken in de villa loopt u zo de achterliggende tuin in met zwembad. Heerlijk ruim en onderhoudsarm en met verrassende elementen aangebracht door tuinarchitect Jaap Sterk. Kom vooral binnen en geniet.

Groots en tuingericht wonen

Bij binnenkomst zet de entree direct de toon door de hoogte en het zicht op zowel de entresol (overloop) als de doorkijk naar de living en de tuin daarachter. Over de volle breedte aan de achterzijde maken zowel de living, de eetkamer met keuken en de slaapkamer met badkamer middels schuifpuien contact met de tuin én met de geweldige overdekte veranda met verwarming die als een extra woonkamer fungeert. Links en rechts van de hal bevinden zich de kantoorkamer en de dubbele inpandige garage. Ook de verdieping biedt luxe en comfort met twee slaapkamers, een riante kleedkamer en een tweede badkamer. Niet onvermeld mag het souterrain blijven, 46 m² groot met daglicht en nu in gebruik als werkkamer en tv-kamer.

Tuin met terrassen en poolhouse

Zowel voor als achter is er alle ruimte. Het tuinontwerp is van tuinarchitect Jaap Sterk die stoere en functionele elementen perfect weet af te wisselen met groen. De voorzijde biedt plek aan zeker 5 auto’s en een elektrische laadpaal, dit alles omgeven door borders met siergrassen. Opvallend element is het esthetische muurtje dat zich achter herhaalt. De beschutte achtertuin strekt zich over de volle breedte uit. Met prachtige terrassen, gazon; de platanen en een heerlijk zwembad met poolhouse zorgen voor een ultieme woon- en tuinbeleving. Thuis in uw droomvilla is het leven elke dag geweldig.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk