Appeltern

Sluissestraat 24

Woonoppervlakte 448M²   Oppervlakte 8980M²   Kamers 9   Oppervlakte 5 € 1.300.000,-

Riante woonboerderij 'Roosenhof' met poolhouse, paardenstallen en weilanden, bestemd voor levensgenieters.

Gelegen op een voortreffelijke locatie, aan een rustig, landelijk weggetje doch nabij de Maas en watersportgebied De Gouden Ham en op twintig minuten van Nijmegen. De volledig verbouwde woonboerderij uit 1890 heeft een fiere uitstraling, mede dankzij de ligging op een terp. De fraaie opgang met toegangspoort vanaf de Sluissestraat zorgt voor een welkom in stijl, met aan uw linkerhand de riante opgang naar het woongedeelte. Direct achter de boerderij zijn meerdere stallen aangebouwd en achter de boerderij ziet u de professionele paardenbak (20 x 60 m), een drietal paddocks en een perceel weiland. Duidelijk mag zijn dat de huidige bewoners hier paarden houden. Eveneens wordt snel duidelijk dat zij deze hobby combineren met riant en sfeervol wonen met een heerlijke zit in de tuin of duik in het zwembad. De boerderij biedt eigentijds comfort en luxe maar met de gemoedelijkheid en sfeer van vroeger tijden.

Comfort, luxe en alle ruimte

De boerderij is volledig verbouwd met een fenomenale entree aan de zijkant. De fraaie centrale entreehal telt maar liefst drie keer openslaande deuren. De voorzijde van de boerderij biedt plaats aan een riante living met heerlijke haard en prachtige inbouw boekenkasten rondom de openslaande deuren. Door de verhoogde ligging is het uitzicht over de landerijen prachtig. In het voormalige achterhuis is de woonkeuken gemaakt. Sfeervol en luxe en van alle gemakken voorzien. Gelijkvloers wonen is mogelijk dankzij de riante master bedroom met walk-through inloopkast en badkamer-en-suite. In dit gedeelte van de woning is het ook goed denkbaar een B&B of mantelzorgwoning in te richten. De verdieping telt nu drie slaapkamers met een badkamer en daarnaast een vierde, grootse slaapkamer in ‘hotel-sfeer’, met inloopkasten en badkamer in voorbereiding. Deze is bijna klaar, u kunt naar eigen smaak, de afwerking met tegels en sanitair bepalen.

Uw eigen domein

Het verharde pad loopt vanaf de weg helemaal naar achteren. U krijgt zo direct een goed beeld van het terrein en de gebouwen. Zoals de stallen die tegen de boerderij zijn aangebouwd, een houten berging en het poolhouse met terras. Maar ook de mooi aangelegde terrassen met vergezichten en natuurlijk de paardenpak en het weiland. Eindeloos zijn de mogelijkheden om hier op uw eigen domein te genieten. Maar ook de prachtige omgeving langs de Maas, dicht bij de woonkern van Appeltern en met gezellige terrassen, restaurants en (water)recreatie, is het waard om te ontdekken. Appeltern ligt in het Land van Maas en Waal, landelijk en toch centraal. Beneden-Leeuwen en Druten zijn binnen 10 á 15 autominuten bereikbaar. Met een veerpontje is hartje Oss met NS-station op maar 10 kilometer afstand. Studentenstad Nijmegen ligt op twintig minuten rijden en in 45 minuten staat u in hartje Den Bosch of Utrecht. Dit is een plek uit duizenden, daar bestaat geen enkele twijfel over.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.