Acquoy

Lingedijk 8

Woonoppervlakte 208M²   Oppervlakte 1205M²   Kamers 5   Oppervlakte 4 € 695.000,-

Charmant dijkhuis met grote schuur/garage en vrijstaand kantoor/gastenverblijf aan een rustig dijkje in de bloeiende Betuwe.

Half verscholen in het groen ligt dit vrijstaande dijkhuis. Hier kunt u de wind door de bomen horen ruisen terwijl de vogels naar hartenlust zingen. Deze gerieflijke woning ligt aan een doodlopende dijk langs de Linge. Autoluw en dat is fijn, maar zeker ook ideaal zijn de ruime parkeerfaciliteiten op het eigen terrein. De riante achtertuin herbergt een vrijstaande stenen schuur van ruim honderd vierkante meter met zolder en een vrijstaand, volledig geoutilleerd, gastenverblijf/kantoor. In combinatie met de centrale ligging van Acquoy vindt u hier een breed palet aan mogelijkheden om vanuit huis te ontplooien.

Speels en geborgen

Ook binnen ademt dit dijkhuis een aangename sfeer. De schouw met houtkachel, de speelse houten balken aan het plafond en de traditionele binnendeuren zorgen voor het geborgen gevoel dat deze woning uit 1902 tot een veilige haven maakt. Daarbij geniet u vanuit de woonkamer op dijkhoogte van de mooiste uitzichten over de uiterwaarden en het oude dorp Acquoy.

Creatieve hobby

Naast de mogelijkheden in de tuin, biedt het huis zelf ook volop potentie. Zo nodigt de serre niet alleen uit voor een rustmoment in de zon, maar ook tot het doen van een creatieve hobby. De vier slaapkamers, waarvan één beneden naast de badkamer, garanderen dat u hier, mocht het nodig zijn, gelijkvloers kunt wonen. Tenslotte is de omgeving van Acquoy een lust voor het oog. De vrije open polders worden afgewisseld door de geurende bloesems en vrolijke kleuren van de fruitteelt die hier van oudsher plaatsvindt.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.