Open Huis 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur
Open Huis 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur
Open Huis 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur

Wadenoijen

Lingedijk 119

Woonoppervlakte 325M²   Oppervlakte 1525M²   Kamers 9   Oppervlakte 6 € 1.125.000,-

Heerlijk royale woonboerderij met energielabel A!

Aan de Lingedijk, vlakbij het riviertje de Linge, staat dit fraaie Rijksmonument. Een rietgedekte boerderij met een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk gebouwd rond 1850 als kenmerkende Betuwse boerderij (T-boerderij) met aan de voorzijde de woning en achter: de deel met stallen. Zoals bij veel boerderijen volgt later een nieuwe bestemming als woning met werkruimte aan huis, totdat in 2019 de gebouwen door brand verloren lijken te gaan. Gelukkig kan de boerderij volledig in ere worden hersteld. En wat in 1850 niet kon en nu wel: de boerderij wordt duurzaam vernieuwbouwd en optimaal geïsoleerd met als bekroning een energielabel A. De fraaie boerderij met stoere gebinten in het zicht en een prachtige Betuwse overstek boven het terras, straalt daarom als nooit tevoren. Een rijk aanbod dat vrijheid, ruimte en luxe biedt. En tal van mogelijkheden, mede dankzij het bijgebouw. Kantoor aan huis, B&B of mantelzorgwoning? Een extra bijgebouw van 60m²? Het kan allemaal.

Groots in luxe wonen

De entree van de boerderij is prominent in zicht als u het erf oprijdt. De ruime entreehal verbindt het voorhuis met het achterhuis en geeft toegang tot een ruime (slaap)kamer, de opkamer, toilet en een wasruimte. De voormalige deel met stoere gebinten is getransformeerd tot een fantastische living van ruim 70 m². Met een open verbinding naar de keuken, openslaande deuren naar het terras met prachtige authentieke Betuwse overstek en toegang tot de fraaie gewelfde kelder. Zowel vanuit het voorhuis als het achterhuis is er een trapopgang naar de verdieping, waarbij beide overlopen op elkaar aansluiten. In het voorhuis beschikt u over drie gelijkwaardige slaapkamers en een luxe badkamer. In het achterhuis treft u de tweede badkamer en twee slaapkamers waaronder de romantische master bedroom met glazen pui en zicht op de overstek. De bergzolder tot slot strekt zich uit over de volledige boerderij en biedt een zee aan bergruimte.

Alle ruimte en zo centraal

Twee opgangen vanaf de Lingedijk, beide met toegangspoort, geven toegang tot het erf dat rond loopt en de grenzen van het grote perceel van 1.525 m² afbakent. Naast de boerderij ziet u een fraai bijgebouw, het voormalige bakhuis. Gerenoveerd in stijl en geschikt als mantelzorgwoning, kantoor aan huis of zelfs B&B. Vanaf de terrassen en het grote gazon achter de woning geniet u van uw privacy en vrijheid. En tegelijk woont u heerlijk centraal op het snijvlak van grote steden als Nijmegen, Den Bosch en Utrecht. Bovendien ligt binnen 3 kilometer fietsen een NS-station, wat reizen door heel Nederland nog makkelijker maakt.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Betuwe

De inwoners van de Betuwe zijn niet voor niets trots op hun streek! Cultuur, historie en natuur komen hier samen. In de Betuwe woont u midden tussen de vele fruitboomgaarden, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen.

Bekijk