Tiel

Drumptse Zeeg - Villa 6

Woonoppervlakte 228M²   Oppervlakte 960M²   Kamers 6   Oppervlakte 5 € 1.295.000,-

Drumptse Zeeg - Zes nieuwe villa's met ieder een eigen karakter

Woondromen worden werkelijkheid Waar vroeger tussen Drumpt en Tiel de boeren hun land bewerkten, krijgt u nu de kans om prachtig te wonen. Maar liefst zes droomvilla’s worden er ontwikkeld op een locatie dicht bij het centrum van de gezellige en levendige provinciestad Tiel in het voormalige dorp Drumpt. Dicht bij de oevers van de Waal in de zuidelijke Betuwe. Iedere villa is uniek, qua stand, indeling en materialen. Maar altijd met de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen en vanuit huis te werken. Een ruim familiehuis waar iedereen thuis is met een nadrukkelijk accent op het genieten van de tuin. Op stand wonen in de stad nabij het prachtige Betuwe buitengebied. Hier is het mogelijk. Tiel is een levendige stad met uitstekende voorzieningen. Op een ideale locatie in het midden van het land dicht bij zowel Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Het oude dorp Drumpt, ten noorden, is door stadsuitbreiding tegenwoordig met de stad verbonden. De zes villa’s staan op wat vroeger het buitengebied was van beide plaatsen. In een villa die je met elkaar deelt, met ruimte voor elkaar. Samen een croissantje in de vroege ochtend in de sfeervolle eetkamer of woonkeuken. Je kijkt dan al uit naar een lange avond op het inpandige terras met een tuinzicht dat nooit verveelt.

Drumptse Zeeg - Villa 6: Verder dromen

Voor wie nog even verder wil dromen is deze villa een aanrader. De langgerekte kavel wordt optimaal gebruikt om fenomenaal te wonen. Met in het hart van de woning de hal met toilet en daarnaast de bijkeuken met toegang tot de inpandige garage met grote openslaande deuren. Voorbij de schuifdeur in de hal loopt u de riante woonkeuken en eetkamer binnen. Ruimte, licht en tuinzicht komen hier samen. Fraai gesitueerd in de vleugel is de eveneens tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de overdekte buitenruimte. In de andere vleugel, voorbij de garage, wordt een fraaie slaapkamer gerealiseerd. Natuurlijk met alle ruimte voor een eigen badkamer en sanitair en met een schuifpui naar het tuinterras. In totaal telt de verdieping vier slaapkamers waarvan er een uitermate geschikt is als kantoorkamer. En verder natuurlijk een complete badkamer; en een separaat toilet. Een groot balkon is bereikbaar vanaf zowel de overloop als vanuit een van de slaapkamers.

Kenmerken en materialen

Woonoppervlakte 228 m2, Tuingerichte woonkeuken en -kamer, 4 slaapkamers, 1 werkkamer, Badkamer met brede wastafel en douche, Vloerverwarming, Overdekt terras 14 m2, Loggia 10 m2, Perceel 960 m2, Inpandige garage van 20 m2, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dakafwerking: Wienerberger OVH Vario rustiek engobe, Gevelafwerking: Houten latten Fraké Noir, Gevelafwerking: Gekeimd metselwerk waalformaat.

Download de brochure met uitgebreide informatie over de zes villa's in Plan Drumptse Zeeg!

-

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Betuwe

De inwoners van de Betuwe zijn niet voor niets trots op hun streek! Cultuur, historie en natuur komen hier samen. In de Betuwe woont u midden tussen de vele fruitboomgaarden, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen.

Bekijk