Leerdam

Baronie 15

Woonoppervlakte 218M²   Oppervlakte 625M²   Kamers 6   Oppervlakte 5 € 995.000,-

Schitterende villa met zwembad, tussen natuur en stad. In een rustige villawijk aan de rand van Leerdam.

Krachtig en speels tegelijk tekent deze vrijstaande villa zich af in de bocht van de straat. De halfronde erker en het ongelijke dak geven deze veilige haven een vriendelijke uitstraling. De groene haag die de voortuin omringt, accentueert het lieflijke karakter van deze royale woning. Zowel binnen als buiten is hier volop leefruimte en ontspanning voor iedereen. Genieten in de tuin met een variëteit aan begroeiing, op het terras, de veranda, of lekker spelen op het strakke gazon. Relaxen in de sauna en een verfrissende duik in het zwembad. De glans van het vrije buitenleven komt ook binnen door de raampartijen in de woonkamer. Het daglicht doet de gemêleerde leistenen vloer, die ook in de woonkeuken ligt, prachtig uitkomen. Een echte sfeermaker samen met de gaskachel en de openslaande deuren die de diverse vertrekken met elkaar verbinden. Hartelijk welkom is op het spreekwoordelijke lijf van deze villa geschreven, net als comfort. Er is vloerverwarming op de begane grond (behalve de garage) en de twee badkamers op de verdieping. Daarnaast is de woning uit 1996 perfect onderhouden en van goede kwaliteit. De rolluiken en zonneschermen op de begane grond zorgen voor een heerlijk koel huis in de zomer.

Fijne, rustige villawijk

Vijf slaapkamers, twee badkamers en veel ruimte in de woonkamer en de keuken. Met deze goed onderhouden woning, die ook voorzien is van 35 zonnepanelen, kunt u jaren vooruit. Ook de ligging van de woning is ronduit ideaal. In een fijne, rustige villawijk aan de rand van Leerdam. Zowel de natuur in de omgeving van Leerdam als het stadscentrum zijn te voet of per fiets bereikbaar.

Centraal en NS-Station

Leerdam ligt centraal in Nederland. Ook beschikt de stad over een NS-Station. Door de ligging in de driehoek A2-A15-A27 zijn alle delen van het land goed bereikbaar. Utrecht en Den Bosch bevinden zich op zo’n dertig minuten, Rotterdam op ruim 45 minuten en studentenstad Nijmegen op zo’n 50 minuten.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Leerdam

Niet voor niets is Leerdam een gewilde woonplaats. Een historische binnenstad, een gezellig winkelcentrum, een haven aan de Linge, een rijke glashistorie en de mooiste huizen. In Leerdam vindt u het allemaal.

Bekijk

Betuwe

De inwoners van de Betuwe zijn niet voor niets trots op hun streek! Cultuur, historie en natuur komen hier samen. In de Betuwe woont u midden tussen de vele fruitboomgaarden, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen.

Bekijk