Dussen

Molenkade 18

Woonoppervlakte 300M²   Oppervlakte 944M²   Kamers 8   Oppervlakte 4 € 1.095.000,-

Absolute topvilla tussen Gorinchem en Breda! Met garage/gastenverblijf.

In de dorpskern van Dussen verrijst in 2011 deze schitterende villa. Voor het ontwerp werd onder andere architect Frank Ruiter ingeschakeld. Het resultaat is een prachtig bouwwerk, luxe in uitvoering en afwerking. De erker, het balkon en de gevels laten zien dat hier degelijk en met oog voor detail is gebouwd. De entree zet direct de toon. Een royale ruimte met vide, prachtige vloer en fraaie trapopgang naar de verdieping. Op de begane grond - overal vloerverwarming - treft u de living met erker en sfeervolle zandstenen schouw. Middels schuifdeuren heeft u toegang tot de belendende eetkamer-en-suite met openslaande tuindeuren. Ook deze kamer is bijzonder stijlvol mede door het niveauverschil met een zithoek in het lager gelegen gedeelte. Halfopen verbonden met de eetkamer is de keuken. Eveneens een lichte en tuingerichte ruimte met aangebouwde veranda. Met maar liefst driemaal openslaande deuren, komt buiten hier altijd naar binnen. Net als de villa is ook de tuin van topkwaliteit. De sierlijke voortuin met bomen herbergt de villa. De zij- en achtertuin liggen prachtig achter en langs de woning. De uitgestrekte gazons in de strakke achtertuin geven een heerlijk vrij gevoel.

Volledig geoutilleerd gastenverblijf

Vrij wonen in een comfortabel familiehuis midden in het dorp. En als u wilt, ongestoord werken aan huis in de kantoorkamer, direct naast de hal. De royale oprit aan de voorzijde biedt meerdere parkeerplaatsen. Twee verdiepingen met vide, vier slaapkamers en grote zolder zorgen voor volop leefruimte. Daarnaast beschikt u over een bijgebouw, nu in gebruik als volledig geoutilleerd gastenverblijf, maar zeker ook geschikt als garage of schuur.

Snelle ontsluiting

Dussen is een dorp met goede voorzieningen en uitvalswegen die zorgen voor een snelle ontsluiting. Via de A27 bereikt u Gorinchem en Breda in 20 minuten. Het nabij gelegen Waalwijk is ook met een gratis veer over de Bergsche Maas bereikbaar.

Download het magazine van deze woning met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Altena Bommelerwaard

Niet voor niets worden deze naast elkaar liggende regio’s het Riviereiland genoemd: de Bommelerwaard en het Land van Altena liggen precies tussen de Maas en de Waal. Een prachtig stukje Nederland waar rust, ruimte, historie en cultuur samenkomen!

Bekijk