Arkel

Achterdijk 7

Woonoppervlakte 340M²   Oppervlakte 13431M²   Kamers 5   Oppervlakte 4 € 1.399.000,-

Designvilla met groot multifunctioneel souterrain tussen Gorinchem en Leerdam.

De Achterdijk ten oosten van Arkel markeert de grenzen van de provincies Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht. Aan dit rustige landelijke weggetje, nabij de Linge, staat deze droomvilla. Onder architectuur gebouwd in 2016. Esthetisch, stijlvol én perfect ingepast in het ruime, groene en open landschap dat zich ver naar achteren, tot aan de horizon uitstrekt. Vanaf het prachtige verhoogde terras, dat rust op een enorm souterrain, geniet u van de mooiste zonsondergangen en vergezichten. Achter de woning ligt de fraaie tuin met groot gazon, een keur aan bomen en vaste planten en een schitterend vlonderterras. De tuin is vrijwel geheel omheind door een brede sloot met daarlangs knotwilgen. In het midden kunt u over een dam naar het eigen weiland erachter.

Wonen in en met de natuur

Luxe en vrij genieten van de weidse uitzichten over een oer-Hollands landschap? Deze villa is er letterlijk voor gemaakt. Metersbrede glaspuien zorgen voor vrij zicht naar verschillende windrichtingen. Met vanuit zowel de living als de woonkeuken openslaande deuren naar het enorme terras, deels met overdekte veranda. De verdieping van deze villa telt vier ruime slaapkamers en een badkamer. Let daarbij op de dubbele dakramen aan de achterzijde die eveneens zorgen voor licht en uitzicht. Op de tweede verdieping treft u de bergzolder. Wat zeker in deze omschrijving niet mag ontbreken is het megagrote souterrain. Het wordt casco opgeleverd met alle voorbereidingen ten behoeve van nutsvoorzieningen en inpandige trap. U kunt deze ruimte helemaal naar uw eigen wensen inrichten en gebruiken voor wonen, werk, hobby of misschien wel het parkeren van uw wagenpark.

Weidse vergezichten vanaf de terrassen

De tuin met rechts een grote verharde parkeerruimte, ligt als een schiereiland, omheind door een brede sloot, rondom de villa. Uw eigen weiland erachter is via een dam met hekwerk bereikbaar. Het perceel kunt u verhuren maar natuurlijk ook zelf gebruiken voor het houden van bijvoorbeeld paarden. Feit is dat u altijd de zekerheid heeft van vrijheid en ruimte. Vrijwel overal in en rond de villa geniet u van de ruimte en het uitzicht. Centraal en heerlijk vrij wonen in Midden-Nederland, met zowel binnen als buiten ongekend veel ruimte. Deze villa heeft het!

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Alblasserwaard

Groene weilanden met koeien, knotwilgen, molens, kronkelende riviertjes en typische oudhollandse dorpen: de Alblasserwaard. Hier woont u landelijk en tóch vlakbij de Randstad. Deze regio is puur Hollands!

Bekijk