De Landerije | Irma Postma

Makelaars Landerije Irma Postma, header
Home » Over de Landerije » Landerije Makelaars » Irma Postma

Irma Postma

register makelaar - register taxateur

Irma Postma is veertiger, Register Makelaar - beëdigd Taxateur en al jaren werkzaam in de omgeving Haaglanden. Een inspirerende omgeving met enorme diversiteit en mogelijkheden naast een rijke historie.

Tijdens haar studiejaar Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Leiden is haar passie ontstaan voor architectuur en de schoonheid voor zowel oude als nieuwe bouwstijlen. De verhalen achter en rondom bouwwerken spreken vaak tot de verbeelding. Al vroeg is het idee ontstaan om ooit het mooie vak Makelaardij te combineren met haar passie voor historisch onroerend goed.

De keuze om aan te sluiten bij De Landerije was daarom snel gemaakt. Het werken als specialist in Landelijk en Bijzonder Wonen, zoals woonboerderijen, landhuizen, dijkhuizen, villa’s, landgoederen, (stedelijke) monumenten en erfgoed geeft haar de mogelijkheid om haar kennis en vaardigheden optimaal te gebruiken. Unieke woningen vragen bij aankoop en verkoop om aanpak van een gespecialiseerde makelaar. Er is veel aandacht, zorgvuldigheid en betrokkenheid nodig. Dit maakt deze specialistische tak van de makelaardij daarom ook zo interessant voor haar.

Irma is geboren en getogen in  het Friese plaatsje Bolsward (één van de Friese Elfsteden) en inmiddels moeder van twee jongens. Na Kunstgeschiedenis heeft Irma de Vastgoed Vakopleiding SOM afgerond en het SVM diploma behaald.  In 2000 is zij beëdigd bij het Kantongerecht te Den Haag als makelaar-taxateur o.z.

Irma is vanaf 2003 al als zelfstandige werkzaam en is in datzelfde jaar gestart met haar eigen makelaarskantoor iPlus Makelaardij b.v. in Leidschendam. Zij is lid van de NVM en ingeschreven in de registers; Vastgoedcert en NRVT. In 2013 is zij toegetreden als bestuurslid van NVM Haaglanden.

Als NVM-makelaar en specialist zorgt zij er vanzelfsprekend voor dat haar kennis up-to-date is door verschillende studies te volgen. Daarnaast volgt zij de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet.

Benieuwd wat zij voor u kan betekenen?


Maak een afspraak
088-0044244
i.postma@landerije.nl


Bekijk het woningaanbod

Recent aanbodHelmweg 7 te Callantsoog

€ 1.150.000,- k.k.

Unieke kans! Op een steenworp afstand van het strand ligt deze prachtige villa met grote tuin en naastgelegen recreatiegrond

Lecksdijk 22 te Reeuwijk

€ 1.495.000,- k.k.

Hofstede aan de Kerfwetering! Wonen in een oase van rust en privacy op misschien wel een van de mooiste plekken in het Groene Hart.

Helmweg 7 te Callantsoog

€ 749.000,- k.k.

Op een steenworp afstand van het strand ligt deze prachtige villa met grote tuin

Dorpsstraat 78 te Nieuwe Niedorp

Prijs op aanvraag

Te renoveren woonboerderij met ruim 25.000 m2 (projectontwikkelings-)grond