De Landerije | Daphne Wijma

Makelaars Landerije Daphne Wijma, header
Makelaars Landerije Gernant Temminck Daphne Wijma, header
Home » Over de Landerije » Landerije Makelaars » Daphne Wijma

Daphne Wijma

Assistent Register Makelaar

Daphne Wijma is opgegroeid tussen de huizen en het interieur. Na jarenlang luxe interieuroplossingen te hebben ontworpen en vervaardigd, is zij een aantal jaar geleden de makelaardij in gestapt. Door op te groeien op een woonboerderij in de Betuwe met een vader die dit type huizen opkocht, renoveerde en doorverkocht, is de liefde voor bijzondere huizen met de paplepel ingegoten. 

Liefde voor historie en het verhaal achter een huis maken het plaatje compleet voor Daphne. Door haar interieurachtergrond kan ze verkopers goed adviseren in het verkooptraject en kopers de mogelijkheden van een huis laten zien.

Daphne Wijma heeft Friese roots, heeft haar jeugd doorgebracht in de Betuwe en is sinds 1989 woonachtig in Utrecht en omgeving. Inmiddels is zij volgens de normering van SVMNIVO opgeleid tot Assistent Register Makelaar en volgt momenteel de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar.

Daphne is dan ook de aangewezen persoon voor het luxe woonsegment. Samen met haar collega, register makelaar Gernant Temminck, staat het team klaar om u van dienst te zijn op het gebied van aankoop en verkoop in de regio Utrecht / Midden-Nederland.


Maak een afspraak
088-0044244
d.wijma@landerije.nl


Bekijk het woningaanbod

Recent aanbodHei- en Boeicopseweg 134 - 136 te Hei- En Boeicop

Verkocht onder voorbehoud

Renovatieboerderij (voorhuis) met 940 m² grond.

Lecksdijk 22 te Reeuwijk

€ 1.350.000,- k.k.

Hofstede aan de Kerfwetering; een unieke plek aan de Reeuwijkse Plassen.