Stille verkoop

Home » Diensten » Stille verkoop

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen

Stille verkoop

Stille verkoop


Stille verkoop, de naam zegt het al. De verkoop van onderstaande woningen wordt discreet behandeld. De Landerije treedt hiermee niet naar buiten middels advertenties, borden en plaatsingen op Funda en de eigen website.

Kunt u in het huidige woningaanbod uw droomhuis niet vinden? Kijk dan eens naar onderstaande woningen in stille verkoop.

Wellicht is deze marktbenadering ook geschikt voor uw situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op om het verkooptraject van uw woning te bespreken.

IJsselstein


Wilt u landelijk wonen in IJsselstein? Dat kan! Dit vrijstaande landhuis (800 m³) met garage/volledig geoutilleerd guesthouse (300 m³) is gesitueerd aan de rand van IJsselstein op een perceel van zo'n 1.600 m². Het perceel is vrij gelegen aan de achterzijde. Het centrum is binnen 5 minuten bereikbaar, maar ook de ontsluiting via de A2 is snel bereikbaar. Een ideale combinatie van woongenot en gemak. Een luxueuze woning op een unieke plek; centraal in het land.

Neemt u voor nadere informatie contact op met De Landerije Makelaars.


Leerdam


Historisch en modern wonen en werken in een molenvilla. Een villa met een verrassende inhoud van 1.000 m³ en een gebruiksoppervlakte van 280 m². Oftewel, dit bijzondere object moet u van binnen gezien hebben. Een riante woonkamer met fraai uitzicht, een prachtige woonkeuken in de molenromp, een veelvoud aan slaapkamers en uitstekende mogelijkheden om separaat kantoor (50 m²) aan huis te houden. Fijn is dat deze villa aan de rand van Leerdam ligt. U bent zo in de stad met tal van voorzieningen. Ook de afstand naar steden als ’s-Hertogenbosch (35 km) en Utrecht (30 km) is zo overbrugd. Gorinchem ligt zelfs op maar 15 km en 15 autominuten. Een uniek object in een uitstekende nieuwstaat.

Bergharen


Denk je aan Nederland dan denk je aan klompen, tulpen en molens. Ooit waren er in Nederland ruim 10.000 molens volop in bedrijf. Door technologische ontwikkelingen zijn de meesten echter overbodig geworden. Op dit moment zijn er nog maar duizend in Nederland. Een aantal hiervan is geschikt gemaakt voor bewoning en een daarvan wordt u in stille verkoop aangeboden door De Landerije. Ideaal voor eigen bewoning of belegging/vakantiehuis.

Beltmolen De Verrekijker is gebouwd in 1904, heeft een vloeroppervlakte van circa 240 m2 en staat op een perceel van ruim 11.000 m2. Belt u voor meer informatie met de erfgoedmakelaars van De Landerije.

Heukelum


Het historische stadje Heukelum wordt geflankeerd door Kasteel Merckenburg, in de volksmond Kasteel Heukelum, aan de oostzijde en enkele waterplassen aan de westzijde. De grote waterplassen grenzen aan het riviertje de Linge en vormen een prachtige natuurlijke omgeving. Aan een van deze plassen staat dit vrijstaande woonhuis op een riant perceel. Hier kunt u met recht buiten wonen! De prachtige locatie kenmerkt zich door water, vrij uitzicht, rust en privacy.

 Neemt u voor nadere informatie contact op met De Landerije Makelaars.Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar Taxaties Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen


Stille verkoop Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar Taxaties Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar